Szolgáltatásaink

Fújható fólia

fújható fólia taxi A fújható fólia, egy forradalmian új, talán a jövő egyik meghatározó bevonatának úttörője. A fólia folyékony halmazállapotban, fújókamrában szórópisztollyal kerül fel a kiválasztott felületre, mely bárminemű szilárd anyag lehet. Járműbevonatnál ajánlott egy vízlepergető anyaggal felülkezelni, fújni a felületet, hogy a szennyeződések, sérülések és a víz hatásainak tartósabban, hosszabb ideig ellenálljon. A végeredmény pedig felületében, minőségében egy igényesen átfényezett felületet eredményez annak ellenére, hogy a kívánt bevonat bármikor eltávolítható és a jármű visszanyeri eredeti színét, fényét. A színválasztásnak a fantázia szab csak határt, és metál színekben is kivitelezhető. Napjainkban az optikai tuningok és a taxik bevonatánál alkalmazzuk, de akár egy gumifelületet (autó, motor,kerékpár, gumicsónak) vagy egy szerszám szigetelésénél, vagy egy kötél színezésénél is kiváló megoldást jelenthet. Bővebb információk igénye esetén kérjük keresse fel műhelyünk irodáját, vagy írjon nekünk.

Autójavítás és autófényezés

Luxus vagy veterán kategória: A karosszéria tökéletes javítása, életrekeltése. Veterán autók esetében a legfontosabb szempont, hogy tökéletes gyári állapotba kerüljenek a legapróbb részletek kidolgozásával a látszó és kevésbé látszó részeken egyaránt. Hogy ezt elérjük, a járművet fejjel lefelé fordítva az alját is ugyanúgy kidolgozzuk, mint a felső részét. Másik alapelvünk, hogy ha ezek a régiségek eredetileg is fémből készültek, akkor a restaurálás esetében is csak a legszükségesebb segédanyagokat használjuk fel. Mindig törekszünk a gyártás idejében használt technológiák alkalmazására, mert csak így érhető el a korhű állapot, valamint az igazi érték megtartása. (például nitro vagy műgyanta bázisú festékek).

Általános, használatban lévő járművek: Gyári technológiával történő helyreállítás, régebbi autók esetében a korrodált karosszéria lakatolása és fényezése, kisbuszok, kisteherautók karosszéria sérüléseinek javítása, fényezése.

Szervíz szolgáltatás

Szervíz szolgáltatásunk a legegyszerűbb javításoktól (például téli-nyári átvizsgálás) a legbonyolultabb szerkezeti (motor, váltó, futómű, fék) felújításig vállalja a gyors és reális áron történő javítást. Személyautók mellett haszon- és kistehergépjárművek szerelése sem jelent problémát.

Aktív szervíz

Az aktív szervíz egy egyedülálló szolgáltatás. Alapját egy, a járműbe szerelt GPS alapú rendszer képezi. A rendszer folyamatosan rögzíti az autó helyzetét, mozgását valamint a CAN-BUS-ra (elektronikus vezérlő rendszer) csatlakozva bármilyen adat elérhetővé válik (telemetria). Ez lehetővé teszi például, hogy az interneten keresztül:


  • figyelemmel kisérjük a kilométer óra állását
  • időben értesüljünk az esedékes szervízekről
  • üzemanyagszintet, fogyasztást mérjünk
  • azonnal értesüljünk egy balesetről, vagy riasztásról
  • folyamatos lopás- és betörésvédelmet biztosítsunk

Flottakezelés

Ezt a szolgáltatást azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik több, típustól független autót üzemeltetnek és gondot jelent számukra az autópark megbízhatóságának és értékének megtartása. Irodánk átvállalja ezen járművek teljes karbantartási és javítási ügyintézését, mely a következő pontokat tartalmazza:


  • Kötelező szervízek, vizsgáztatás
  • Extra felszereltségek tervezése, kivitelezése
  • Sérülések, töréskárok javítása
  • Ügyelet, gyorssegély, szállítás
  • Biztosítási ügyintézés

Kárügyintézés

Kárt szenvedett ügyfeleinktől átvállaljuk a teljes kárügyintézést. Bővebb információkat a www.karrendezesek.hu weboldalon talál.